Linda Huhtinen (s.9.5.1989) on runoilija ja vapaa kirjailija. Hänen tekstejänsä on käännetty myös hepreaksi ja kreikaksi. Kirjallisen tuotannon lisäksi Huhtinen on kirjoittanut lukuisia kolumneja, sekä kiertänyt esiintymässä yli kymmenen vuoden ajan. Hän juontaa myös omaa nimikko radio-ohjelmaansa. Huhtinen toimii perustajajäsenenä suomalaista kirjallisuutta ja lyriikkaa vaalivassa Juicen Kirjaston Tukiyhdistyksessä, joka voittoatavoittelemattomana yhdistyksenä perustuu vapaaehtoisuuteen, sekä kaikille maksuttomiin kulttuuritapahtumiin.

Teokset: Pahoja Asioita (2015), Kirjeitä Vihamiehille (2017), Tuomari (2019), Toisinajattelija (2020). 

Radiosarjat: Mun Manse (2016-), Musiikin Tunti (2019), Kotimatkalla (2019)

Nimeämiset: Vuoden Radiojuontaja 2018 (Paikallinen) – shortlist, Vuoden Urheilukirja 2019-finalisti, Vuoden Radiojuontaja 2019 (Paikallinen) – shortlist.

Harrastukset: Valokuvaus, luonto ja historia

Aihepiirit: tasa-arvo, ympäristö, luonnonsuojelu, avoin mielenterveys-keskustelu, muokkaamaton kehonkuva, kuluttamisen minimointi, maksuttoman taiteen ja kulttuurin vaaliminen, vähemmistöjen ja yhteiskunnan ulkopuolelle jäävien ihmisten äänen ja kertomusten esiin nostaminen, kirjallisuus, sekä haavoittuvaisen ihmisyyden vaaliminen.