TOISINAJATTELIJA, DOCENDO 2020 

“Tiedän kyllä että Jeesus sovittaa synnit, mutta mielelläni ajattelisin, että Jumala on ne säveltänyt” –  Juice oli yhtä kielensä kanssa: lyriikan, käännöstöiden sekä lukuisten tekstien lisäksi hänet muistetaan poikkeuksellisen nopeasta ja viiltävän terävästä reagointikyvystään. Valtakunnan väittelijä ei säästellyt ajatuksissaan ja mieli­piteissään. Leskisen letkautuksista ja kommenteista muodostui vuosien aikana yksi taiteilijan tutuimmista tavaramerkeistä. Toisinajattelija – Näin lausui Leskinen on syväluotaava ja viihdyttävä läpileikkaus Juice Leskisen kieleen ja mieleen. Juicen sadoista haastatteluista ja kertomuksista koostuva sitaattikokoelma tarjoilee ennen julkaisemattoman paketin, jossa Leskinen sanailee paitsi oman elämänsä myös musiikillisen uransa merkittävimmät käänteet. 

Kirja ilmestyy: 6.7.2020. Ennakkotilaa tästä.

TUOMARI, BAZAR 2019 

“1000 Liiga-ottelun konkari ja jääkiekkoummikko runoilija mullistavat kotimaisen jääkiekkokirjallisuuden!” – Jatkoaika.com

VUODEN URHEILUKIRJA-FINALISTI 2019 – Timo Favorinin ennätyksellinen liigaura erotuomarina päättyi tuhannenteen liigaotteluun helmikuussa 2019. Kaukaloiden vakavailmeinen oikeudenjakaja on kaikille jääkiekkoa seuraaville tuttu ilmestys, mutta millainen mies löytyy kivikasvojen takaa? Tuomari käy läpi Favorinin mittavaa uraa kiekkokaupunkien kautta. Ääneen pääsevät Favorinin lisäksi niin pelaajat, valmentajat kuin katsojatkin. Jääkiekkokentillä ja niiden ympärillä on koettu monia humoristisia ja jopa koomisia hetkiä, mutta todistettu myös koskettavia ja murheellisia ihmiskohtaloita. Jääkiekon lisäksi kirja kertoo Favorinin elämästä kaukaloiden ulkopuolella: siihen on sisältynyt paljon hyvää, mutta myös lapsettomuutta, yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta. Favorin tarkastelee myös yhteiskuntaa ja koulujärjestelmää leipäammatissaan erityis- ja tarkkailuluokan opettajana. Tuomari piirtää kuvan äärimmäisen päättäväisestä miehestä, joka ei tingi periaatteistaan edes kymmentuhatpäisen mylvivän yleisön paineessa.

Saatavilla: kirja / e-kirja / äänikirja

KIRJEITÄ VIHAMIEHILLE, MARKETIIMI KUSTANNUS 2017 

“Mitä järkeä on tulla hulluksi? Ero, menetys, viha, sekä yhteiskunnan ja ihmisen väkivalta nivovat yhteen runokokoelman, jossa etsitään syyllistä kipuun ja kuulumattomuuteen.

Tämä painos on loppuunmyyty. Tiedustelut teksteistä suoraan tekijältä.

PAHOJA ASIOITA, SANASATO 2015 

“Olen ollut luinen, olen ollut hauras, olen ollut taakka ja olen ollut sairas”–  Runokokoelma kertoo tositarinan syömishäiriön tuomasta kivusta, kuolemasta ja kaipuusta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: linda@lindahuhtinen.fi